Slut på friheten!

Imorgon börjar allvaret igen, nämligen JOBB....jag har njutit av min ledighet sen i Maj 2009 & det har varit som en bergochdalbana....helt underbart att få gå hemma MEN har då & då längtat tillbaka till de vardagliga rutinerna.
Jag jobbar ju bara 75% & har skolan inräknat i den procentsatsen så det blir inte mycket jobb i veckorna & bäst av allt INGA helger längre....bara det är ju u n d e r b a r t!

Idag bjöd vi över Mamsen & den övriga familjen på mat. Det blev Potatisgratäng, pomme,  grillad oxfilé/fläskytterfilé, grönsallad & vitlök/persilje smör, till efterätt blev det Chokladpudding toppad med vispad grädde & hallon =)
Ett perfekt avslut på den sköna Söndagen.


Nu ska jag njuta av helgen som är kvar & titta på en film med min fina älskling =)


sjuttonde februari

Då var snart denna vecka slut, tyvärr så har jag blivit frånvarande från skolan i 2 dagar nu eftersom Douglas blivit förkyld & Joline hostade, nu är de bättre ¤pepparpeppar¤ så imorgon blir det plugget för mig & dagis för de små =)

Barnen sov hos Farmor/Farfar natten till idag, de har varit ganska styriga på nätterna så svärmor tog dom så vi kunde få sova ut. Barnen kom hem runt 13-tiden förut....innan dess hade jag "massor" av egentid så jag passade på att göra färdigt några beställningar. Dels ett namnhalsband & en gardinkappa.....skickade iväg ett namnhalsband häromdagen som jag glömde ta kort på =(
det var ett liknande det på bilden fast med 3 Tags.

Det här halsbandet ska till Östra Ryd.Gardinkappan ska till Helen.

(kass kvalité, tagen av mobilen)


Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med älskling....hör hur han suckar lite;)VÅRAN alldeles egna Emil i Lönnerberga

Det är bara Mysse & Bysse som fattas.

Att prata i telefonen är jätte kul- att äta på telefonen är ännu roligare.
Våran lilla prins äter & suger på ALLT.
Vem vet, det kanske är ätbart....


Att busa & göra både Mamma & Pappa sysselsatta HELA dagen lång är Douglas expert på =)
Lilla minsta tillfälle, då passar han på den lille busen.

Disken i maskinen ska helst ligga på golvet....
Att tugga på sladdar är gott....
Att terrorisera Storasyter & ta hennes saker är såååå kul....
öppnar gärna lådorna & slänger alla kläder på golvet....
Det gäller att komma ihåg att stänga dörrar, lådor, maskiner & hålla hemmet undanplockat från saker som GÄRNA slinker ner ¤slurp¤Bäst att jag spanar vart Mamma är.... nytt Hyss på gång!Storasyster är sååå stolt för sitt hår & tycker hon ser ut som en Prinsessa med de fina vågorna i håret, tittar sig ofta i spegeln & beundrar sig själv =)
Tänk om man kunde få lite av den självkänslan ;)
Våra underbara fina små trollbarn.....de är som Natt & Dag.

Såå Såå Älskade <3


KOM & KÖP

Är precis hemkommern från dagis....det blev en ganska konstig tid att lämna barnen idag, 12,30-14 eftersom att det var brist på personal. Jag har ialla fall hunnit med att handla till Fredags myset ikväll & spanat lite på våran lägenhet som kom ut på hemnet idag, det ska bli intressant att se om det finns någon/några som är intresserad :)
När man ser bliderna känns det lite sorgligt att man kanske ska flytta ifrån våran underbara lägenhet, vi får helt enkelt se OM den blir såld annars är det bara att bo kvar =)


HÄR bor vi =) trevlig helg allihopa.

Dagis-inskolning!

Sen i måndags har vi haft Dagis-inskolning för Douglas, allt har gått super bra & han trivs som fisken i vattnet =)
varje gång vi ska gå in på dagis lägger han av världens glädje vrål & det är snabba puckar att få av sig alla kläder för han vill in på avdelningen direkt. Ibland är han så ivrig att han står & bankar på dörren & gapar.Just nu är jag hemma, jag var med en stund vid lämning 8,30 & gick vid 9,00....vinkade hejdå & trodde han skulle hänga läpp men han knata iväg & kolla in alla andra barn =)
Satt & läste i Jolines pärm hon har på dagis, fröknarna sätter ofta in tekningar & kort på barnen i dom så att föräldrarna lätt kan se vad de sysslar med om dagarna.....blev full i skratt...
TEMA hur känner jag mig idag!
-glad för att Mamma har mig.Så här känner jag mig idag!
-glad för att jag har en kompis som heter Ellinor.


Dags att hämta hem trollen nu =)RSS 2.0