<3 Tio underbara år <3


Lördagen den 30 Juli-2011 kl 14.00 gifte vi oss i Rådhuset omgivna av våra underbara familjer.

Nu heter vi Familjen Håkansson =)1a kärlekskyssen som Äkta man & hustru
Vi färdades i en otroligt häftig (dyr) Porsche
Våra underbara ringar som är av märket SchalinDjungel-vrål i sy-världen =)

Vad kul det är att Nät-shoppa ;)
Det blir väldigt mkt nät-shopping nu när man har en egen verksamhet.

Jag har varit på jakt efter o-ringar & knäppen till Napphållarna jag ska tillverka NU har jag hittat det jag sökte efter =) det var inte så svårt att hitta som jag trodde ¤skönt¤

Jag satt & sydde remsor till napphållarna igår- jag vet, det kliar i fingrarna..... nu är det bara att sy på ringen + knäppet så är de färdiga, började med 4 st....jag ska sy mina lite anorlunda så de passar till ALLA nappar oavsett märke & modell =)Satt & kollade runt på nätet som vanligt ;) & höll på att sätta smörgåsen i halsen.... hosthost.

JISSES- vad en del tar betalt för vissa produkter, hela den här SYBLOGG världen kan sy en A-linje klänning, mössa, scarves mm utantill, en del tar fantasi priser i mina ögon.
Visst, jag förstår att vissa har "företag" & de måste ta betalt för att gå runt, även att ha sina produkter hos en återförsäljare ökar priset på produkten.....
Jag är GLAD & LÄTTAD över att jag har en fjuttig liten hobbyverksamhet - jag syr för att jag ÄLSKAR att sy UTAN att ha "pengar" inristade i hornhinnan -att lyckas bli framgångsrik i en djungel av "alla-syr-likadana-produkter" är inte lätt, bock & bug för de som lyckats =)
Alla de "större" märkena på marknaden.


Jag tar vettiga priser - Jag gör alla mina mönster själv - Jag tillverkar mina produkter efter känsla, lust & kärlek.

Holla Amigos =)

Semestern fortsätter.... & jag fortsätter att tillverka halsband... de går åt som smör i solskenet :)
På mindre än 1½ vecka har jag sålt 14 halsband...ett STORT Tack till er som är både nya & återkommande kunder :)

Nu när beställningarna lagt sig lite så ska jag ta tag i att beställa nya varor till den nya produkt "napphållare" som jag ska börja att tillverka, det gäller bara att hitta en bra återförsäljare.....nu börjar letandet & det är en ganska så stor djungel att leta i om man ska ha tag i både bra kvalité & hyffsat pris ;)


Jaha....barnen är inte hemma! Barn nr 1 är på busfabriken med sin Far & kompisar till dom....Barn nr 2 är på landet med farmor & Farfar & ska stanna där i några dagar =tomt här.
Nu ska jag ta tag i det jag skulle göra ;)

Hej o hå...

Har jag semester....JAA det har jag ;)

Hej ALLA goa glada sommarälskare =)

Hoppas att ni njuter av sommarvärmen som jag gör just nu med min familj. Under våran 4-5 veckors semester så ska vi hinna med att åka till Astrid Lindgrens Värld & Kolmårdens Djurpark, sedan kommer vi att göra massor av små utflykter =) alldeles perfekt lagom.

Jag är på jobbet men ändå inte....jag behöver inte passa tider MEN jag har en tidsbegränsning på max 2 dagar från beställning till färdig vara......
De senaste dagarna har jag haft 7 beställningar på halsband & idag dök det in 4 till =)
TUSEN tack till alla mina kunder som ser till att jag får lite annat att göra än att "lata" mig.
Jag älskar det jag gör & Tack vare er är det möjligt!


VILL DU BESTÄLLA MAILA TILL RaFF & fant design5 på bilden & 2 levererade
När jag inte syr eller gör smycken så brukar vi leka på våran tomt, barnen älskar att åka rutchkana OM & Om igen....


Solhatt a´la Thess

Jag har fått nån slags "nisch" på just solhattar av olika modeller. Jag har sytt en modell som jag hittade i "Baby Cool" boken.
Idag har jag tagit mig tid att rita ett nytt mönster på en solhatt med 4 (kullar) jag fick rita om mönstret 2ggr innan jag blev någolunda nöjd MEN jag ska runda ytterkanterna mera SEN är jag nöjd =)
Nu har jag ett mönster kvar att göra på en solhatt som jag tycker är riktigt fin, den klassiska fiskarhatten....wish me luck!
Jag vet....det finns färdiga mönster att hitta MEN jag vill göra mina egna, annars blir det för LÄTT =)

Solhatten passade bara Douglas & att få en bra bild var inte lätt, jag försökte med alla slags taktiker MEN han sten-vägra....så kan det gå ;)Prov-sydd Solhatt- vändbar.
Mönster: Mitt egna

Tyg: Jofotex, snedslå från Bibbis.Knåpade även ihop en Scarves när jag var i farten, det går ju att göra 2 saker samtidigt ;)
Inte nöjd med sömmen runt om, tack vare att min overlock är inlämnad- man tager vad man haver & stryka den hann jag inte heller....äsch, den duger för idá.
Mönster: Mitt egna

Tyg: JNY design, Jofotex.


RSS 2.0