Tackar & bugar =)

Min trogna kund Helen är så gullig & marknadsför mig på sin blogg =) det är sååå kul när man får den där responsen-att nöjda kunder faktiskt kommer tillbaka, det får en själv att bli mera peppad & extra glad.

Igår kom mitt efterlängtade paket från JNY design med 5 olika tyger, i Interlock & Jersey tyg i olika mönster & färger. Jag kommer deffinitivt att handla där flera ggr, det tog 1 dag för paketet att komma + att det finns så mkt olika tyger att välja mellan-POSITIVT.
Min älskade Prymtång kom oxå i ett fint paket, den kommer att bli väl använd, så lätt, smidigt & kul att arbeta med. För er som inte vet vad en prymtång är för en manick.....man sätter dit knappar på kläder med en sån =)

OM jag bara tar & frisknar till snart från den här långdragna envisa hostan så ska jag sätta igång att SY för fulla muggar-det börjar att klia i fingrarna kan jag lova, att dessutom ha nya fräscha tyger som ligger här & skriker efter mig gör det inte lättare ;)


Leverans på ingång

Väntar otåligt på leveransen av mina 5 tyger som jag beställt =)
Och så har jag äntligen tagit tag i att beställa en Prymtång oxå, perfekt att ha när man ska sätta dit tryckknappar på kläder,scarves mm.

Tygerna är beställda från JNY designPlanering & åter planering

1a September går flytten, planeringen av barnens rum är så gott som färdig....det behövs kompliteras med nya möbler till Douglas rum & lite små prylar till Jolines. Basen är VIT med detaljer i ROSA till Joline & LIME till Douglas.
Prylarna på bilderna är ungefär vad jag har tänkt mig hur det ska se ut, det tillkommer lite "piff" för att få det mysigt i rummet.

Mitt syrum kommer att ha en vägg med hyllor & konsoler i trä, ett arbetsbord, en trådback med korgar, expedit hylla med fack för tyger 6eller4 fack, lådhurts & BRA belysning med spottar & arbetslampa OCH lite piff såklart =)
Det kommer nog mest gå i färgerna GULT & GRÖNT men det kan ju ändra sig några ggr innan jag bestämt mig OM jag nu gör det någongång velig som man är ;)
(inspirationsbild lånad på nätet)


Jag kommer ifatt....

Vad roligt det är när man kan göra Collage av olika slag =)
Jag sitter & testar mig fram & för att vara 1a gången så är jag rätt nöjd att jag ens fattat hur det går till ;)
"även en gammal hund kan lära sig....."

De produkter på bilderna är bara en bråkdel av vad jag syr (fick inte plats med hur mkt foton som helst)
man kan säga att jag har kommit igång att sy "på riktigt".....jag ska ge mig på barnkläder av alla möjliga slag, modeller & tyg. NU är jag fit for fight & det börjar redan NU.
Barnen är på dagis & jag är hemma från jobbet pga (svin) ont i halsen & hosta...då är det perfekt att fördriva tiden framför symaskinen =)


Kolla gärna in min egna Facebook sida Raff & fant design & GILLA ;)


Mumintrollen på besök =)


Jag fick den äran att sy en Klänning + solhatt till en liten  tjej =)
Tyget är sååå underbart fint, finare i verkligheten med alla dessa härliga färger.
Jätte sött att kunna matcha klänningen med en solhatt/huckle om man så vill.

En perfekt gåva till en liten Prinsessa.


Tillbaka med lite nya produkter

Solhatt 140kr
Dreglisar 3st/100kr eller 1st/40kr
Flätat armband med magnetlås & valfria hängen (2st) 80kr
Huckle/sjal med knyt bak 50kr
Ett hav av smycken

Jag kan erkänna....jag har en STOR svaghet till smycken, väskor & skor =) jag har så mycket ideér framför allt när det gäller alla smycken som jag gör själv.
Jag skulle kunna sitta & pyssla i timmar om det räcker =)

Detta halsband är en ny variant, väldigt enkelt MEN ändå sååå snyggt med den långa kedjan & hjärtat som hänger.
Perfekt att ge till någon som gåva =)

100kr inkl valfri textAlla smycken är silverpläterade & nickelfria.
De är pläterade 2ggr för att få en så bra hållbarhet som möjligt.
Jag gör alla smycken efter DITT önskemål.
Kontakta mig thess_style@hotmail.com

var med & GILLA min sida på facebook
RaFF & fant designDubbel-Nougat i min ensamhet

-njuter av ensamheten tillsammans med min dubbel-nougat som jag har gått & små sneglat på sen igår....nu kunde jag inte hålla mig längre ;)
-den satt fint tillsammans med ett glas juice.

Joline & Frulla är iväg en sväng (tvätta bil mm)....Douglas la jag för en liten stund sen, så nu är kvällen MIN....vad ska jag hitta på..? rastlös som jag är, hänga tvätt är ett säkert kort...efter det blir det nog att knåpa ihop något smycke åt mig själv =)
Annars brukar det bli att man bara gör beställningar åt andra.

Min verksamhet rullar på...jag har HUR mkt beställningar som helst, jätte kul =)
Nä nu ska jag komplitera nya produkter IGEN....3e gången den här veckan hahah, jag trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gör =)

"det var inte helt fel att BARA ha en hobby-verksamhet"
//Thess

Gooo kväll! Nu sitter vi ute & njuter av d...

img_8393 (MMS)

Gooo kväll! Nu sitter vi ute & njuter av det underbara vädret utanför våran tomt & ser på när barnen leker för fullt.  I helgen ska det mysas för fullt med mina hjärtan <3 Här kommer bilder på 2 beställningar halsband. Mer beställningar är på G,,,bilder kommer självklart på dom med =)


RSS 2.0