Det tar sin tid....

Söver just nu lilleman vilket kan ta sin lilla tid...en sisådär 1-2 Tim, suck...
nu har jag nog legat i över 1tim.
Han ligger o vrider & vänder på sig, kan inte koppla av för 5 öre trots Theralen droppar, själv blir jag SÅ rastlös av att det tar sån tid, det har varit en period nu som gör att han inte vill bli lämnad ensam, förut så har han alltid sovit i eget rum & somnat ensam...men så helt plötsligt så vill han hela tiden känna tryggheten & visst får han det...Joline var precis likadan i 3 års åldern.
Tack & lov så har Joline världens tålamod & vet att det tar tid att söva Douglas, men det gör så ont att veta att hon sitter därnere & väntar på mig, vill ju få lite egentid med henne innan hon somnar, ibland så har hon redan somnat i soffan när jag kommer ner vilket gör ont i hjärtat.
Frulla jobbar ju kväll den här veckan vilket jag inte gillar speciellt mkt, att vara ensam om kvällarna tycker jag inte är kul, har svårt att somna då jag känner mig "otrygg" & att sedan ha Joline som är sömngångare & står o lurar gör mig vettskrämd, hjääälp ;)


Kommentarer
Postat av: Helen

Duktiga storasyster!!! <3 Och duktiga mamman!!! Jag har ett litet tips som du antingen kan ha användning för eller strunta i det. Jag vet att det är jobbigt att få råd om man inte bett om dem. Så skit i mitt jobbiga tips om du kännet så! Gör kväll ungefär 1timma innan läggdads, dvs, dämpa all belysning, stäng av all teknik. Det gör det lättare för kroppen att varva ner, ett varmt bad, ett glas varm mjölk och banan och bra innan man ska sova. Kanske läsa bok, då kan ju Jolina vara med också..... Sen såklart så kanske Douglas har svårt att komma till ro ändå men det kanske kan underlätta lite i alla fall? Man förlorar ju inget på att prova i alla fall....

Hihi, jag gick med i sömnen som barn, en gång skulle jag ut i farstun för att kissa!:O

Du är en sån duktig mamma och du gör så gott du kan, ha inte dåligt samvete! Fråga Joline, hon tycker du är av världsklass!!

Längtar så tills tisdags ska bli så kul att ses!!!! Kramar

2012-11-14 @ 07:49:14
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0