Talking ~ without ~ knowing

Jag skriver det här inlägget pga att jag känner sånt agg mot vissa som man nästan räknade med att dom förstod vad vi går igenom, människor som borde ha den kompetensen inpräntad i pannbandet.

Spekulera hit...spekulera dit...fine, det gör väl alla människor.
Men att se ner på nån som kanske inte har det så lätt alla grr tycker jag är fult, egoistiskt, omoget, speciellt när det gäller "vuxna" människor.
Någon som känner igen sig om att ofta vabba...bli sjuk själv...gått in i väggen...känner sig utstött?!

Jobbar man med människor, ska man väl ha en viss förståelse hur sjukdomar & livet kan se ut på ett annat sätt än "normalt"
Tror ni att jag tycker det är kul att gå hemma...?
Tror ni att man känner sig välkommen..?
Tror ni att det här är lätt, att "bara" ta sig i kragen?

Det är en jäkla resa som jag inte hade räknat med, från att ha slitit häcken av mig i 5 år, dag som natt, sommar efter sommar, jobbat övertid & hoppat in på kort varsel....är jag väl värd att tänka lite på mig själv & min familj, eller?

Var tvungen att skriva av mig lite ❤ kram till er som förtjänar det.O•N•S•D•A•G

Härligt med vår ni :)
Idag satt vi ute & åt mellis efter dagis...fick dock mordhålla både vindruvor bullar & dricka för att det inte skulle blåsa iväg, men hellre blåst än regn.
barnen som älskar att vara ute bad om att få gå in efter en stund.

Är väldigt sugen på att fixa ordning på våran tomt så man kan sitta & äta mellis/mat ute...det får bli helgens projekt.

Snart blir det grillning här (ovanligt va?)
>••• Fredag •••<

Just nu är det en trött mamma som sitter här med en celsius i högsta hugg medan barnen badar.
Lilleman sover oroligt hela nätterna vilket gör att man inte hinner somna till innan det är dags att trösta lugna eller göra välling, avskyr när man inte får sova ordentligt :(

Jaja, nog om gnäll...
Idag har "vi" en ledig dag & då ska det göras beställningar, städa av lite & mysa/leka med barnen...i helgen väntas 2 kalas likaså helgen efter.

Trevlig helg.


Baka pärlor i ugnen

Idag har Joline & jag gjort ett experiment med vanliga plast pärlor.
Att vara nyfiken & testa tycker jag är bra för dom små liven, även jag själv tycker det är kul.

Lite pilligt att lägga dit pärlorna på plåten, in i ugnen 200grader i 10min (ej varmluftsugn) då finns risken att pärlorna blåser av ;)

Att Joline delar mitt intresse för pyssel är superkul, nu väntar vi båda på helspänn att brevbäraren ska komma med ett paket med några hundra pärlor av alla dess former, whiii :)


Familjen är komplett igen

Lilleman är hemma efter en helg hos farmor/farfar, trots att man behöver den där "återhämtningen" när han är hemifrån så längtar vi otroligt mkt efter våran prins, men det är guld värt att farmor ställer upp för oss, utan henne skulle det vara svårt.

Skönt & välbehövligt är det för Joline oxå som verkligen behöver ensamtid med oss & få göra det hon vill, så helgen har varit helt underbar med shopping, ridning, mys, god mat & gos med våran tjej <3

Jag har dessutom världens finaste underbaraste man som gör allt för mig/oss, 12 år av kärlek ❤ & 7 bh:ar rikare idag, tack älskling ;)


En helt vanlig dag-eller inte.

Morgonen började så som jag oftast är väldigt "rädd" för....utbrott & en missnöjd lilleman som skriker allt vad han har tills han får sin vilja genom.
Vaknade av att han bad om välling...vill gärna sträcka på mig innan jag ställer mig upp (några sekunder) men det ska gå foooort förstår ni, vänta går inte.
Så....utbrott & gallskrik gjorde att storasyster vaknade & blir orolig såklart.
Jäkligt härligt att vakna upp till detta varje morgon, underligt att man blir som man blir!!

Sedan fortsätter det....

Kan tillägga att läggningen på kvällen har blivit super jobbig, förutom 5ml Melatonin fick vi även ge 8 droppar Theralen då kom han till ro.
Hatar alla dessa mediciner även att det hjälper till viss del, önskar att han slapp allt vad läkemedel innebär.

Nu ska jag snart hämta trollen & jag bävar redan hur hämtningen blir, de senaste gångerna har han varit okontrollerbar så jag har bara velat sjunka genom jorden...!


1 April

Idag har vi haft en härlig dag, vi började med en god frukost...mitt favorit mål på hela dagen & (viktigaste), allt åker fram på bordet & vi bara sitter o myser tillsammans.

Joline & jag åkte ner på stan en sväng för att ha lite mys tillsammans, vi shoppade lite nytt till henne, hon valde själv & mamman blev nöjd över hennes val ;) hon är ju inte den typen som vill ha nya kläder & helst inte nått med knappar, volanger utan "enkelt" därför blev jag förvånad att hon valde en topp med just volanger på ärmarna...superfin.

Vi tittade sedan på bio & det blev filmen Croodlarna, jätte bra film & Joline är nöjd...det är huvudsaken.

Nu blir det grillat med familjen, en härlig avslutning på denna påsk, imorgon är det dagis för barnen & jobb för mannen, jag... återhämtar mig....

Det bästa man kan göra är att lyssna på sin kropp...säger den ifrån så är det av en anledning, strunt i vad andra tycker/tänker. Nån dag är jag där jag var för flera månader sen, det kommer när det kommer, att vara totalt utbränd är inget jag önskar någon ❤
Så jobbet är det sista jag tänker på nu.


RSS 2.0