1 April

Idag har vi haft en härlig dag, vi började med en god frukost...mitt favorit mål på hela dagen & (viktigaste), allt åker fram på bordet & vi bara sitter o myser tillsammans.

Joline & jag åkte ner på stan en sväng för att ha lite mys tillsammans, vi shoppade lite nytt till henne, hon valde själv & mamman blev nöjd över hennes val ;) hon är ju inte den typen som vill ha nya kläder & helst inte nått med knappar, volanger utan "enkelt" därför blev jag förvånad att hon valde en topp med just volanger på ärmarna...superfin.

Vi tittade sedan på bio & det blev filmen Croodlarna, jätte bra film & Joline är nöjd...det är huvudsaken.

Nu blir det grillat med familjen, en härlig avslutning på denna påsk, imorgon är det dagis för barnen & jobb för mannen, jag... återhämtar mig....

Det bästa man kan göra är att lyssna på sin kropp...säger den ifrån så är det av en anledning, strunt i vad andra tycker/tänker. Nån dag är jag där jag var för flera månader sen, det kommer när det kommer, att vara totalt utbränd är inget jag önskar någon ❤
Så jobbet är det sista jag tänker på nu.


Kommentarer
Postat av: Liza

Jag vet hur det är, jag är också utbränd och det är ett helvete.
Jag tycker och har tyckt det har varit jobbigt att alla inte förstår, förstått och att en del kan tycka att det är latmasken som gnager och att det inte finns någon sjukdom som heter så, man önskar man kunde byta med sådana idioter!
Vägen tillbaka är lång och det får den vara, Försök när du och kroppen är redo. Kram på dig

2013-04-02 @ 07:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0